Welcome file

Kā izvēlēties pareizo vibratoru?

Vai tev radusies interese nopirk vibratoru, bet nezini kādu izvēlēties? Varbūt, vibrators ir jau nopirkts, bet nav wow efekta un liekas, ka tas nav īstais. Varbūt tev ir jau sava neliela kolekcija, bet vēlies to paplašināt. Tad šis raksts ir tieši tev.

Internets un intīmpreču veikali ir pilni ar dažāda izmēra, krāsas, formas vibratoriem. Ar baterijām, lādējami, manuāli, dažādām situācijām un pielietojumiem… Tādā piedāvajumu klāstā var apjukt. Tapēc šoreiz tapa raksts par to kā izvēlēties sev dildo.

Vibrators (jeb dildo) ir lielisks papildinājums seksa pieredzei, neatkarīgi no dzimuma, attiecību statusa un seksualājām interesēm. Vibrators var atsvaidzināt seksuālo pieredzi. Taču atrast pareizo(s) no plašā piedāvājums var būt ļoti nogurdinošs uzdevums.

Ak! Kas par sajūtu!

Viena no pirmajām lietām, ko pamanīsi, ka lielākā daļa vibratoru ir veidoti no silikona. Bet ieskatoties tuvāk noteikti pamanīsi, ka izvēle ir ļoti plaša. Materiāls ietekmē to kā tas izjūtas, saskaroties ar ādu, cik ātri tas uzsilst, atdziest; cik izturīgs tas ir. Materiāla izvēle ietekmē arī kādas forms, krāssa un izmēra dildo ir pieejams, lai tas būtu efektīvs. Protams, tas ietekmē arī cik viegli to ir tīrīt. Atceries, ka lubrikants jāizvēlas atbilstoši tam, no kāda materiāla ir vibrators.

Gumijas dildo ir parasti lētākie. Bet atceries, ka tie nav tik izturīgi un tie prasa lielāku piepūli tos tīrot, lai izvairītos no infekcijām.
Metāla vibratorus ir viegli notīrīt un tos ir viegli uzsildīt vai atvēsināt (temperatūras maiņa ir fantastisks stimuls – iesaku pamēģināt). Daži no tiem izskatās pēc dekora elementa un var atstāt uz naktsgaldiņa. Neaizmirsti par nelielajiem vibratoriem (kā lūpkrāsa vai kaklarota), kurus var paņemt līdzi un izbaudīt priekus arī esot mājas.
Stilka vibratori ir skaisti, viegli tīrāmi un droši (ja vien nenomet uz grīdas). Taču tie ir mazāk elastīgi.
Silikona vibratori, kā jau minēts, ir viss plašāk pieejami. Tie ir droši, viegli tīrāmi, elastīgi, un pieejami visās iespējamās formas un krāsas.

Viens priekš diviem

Vibrators nav domāts tikai izjūtām vienatnē. Pāri var izmantot, lai papildinātu savu seksa pieredzi. Un šeit jāmin noteikti tie vibratori, kurus pāris var izmantot vienlaicīgi – tie dildo, kas vienlaicīgi stimulē un penetrē. Šeit jums ar partneri ir iespēja apdomāt, kas derētu jums un pavadīt laiku izvēloties, kas aizrauj visvairāk.

Dildo var izmantot arī anālajā seksā. To angliski sauc arī par “pegingu” – visbiežāk, kad sieviete ar dildo veic anālo penetrāciju partnerim. Ja šis tevi ir ieinteresējis, parunā ar savu partneri un izvēlies dildo, kuri nāk ar jostu. Un anālajam seksam iesākumam izvēlies mazāku izmēru – šeit steigai nav vietas.

Forma un krāsa

Izmēram ir nozīme. Pretēji uzskatam, ka lielāks ir labāks, kad izvēlies vibratoru, sāc ar mazāku. Tehnikai un ļaušanās pieredzei ir lielāka nozīme nekā izmēram šoreiz. Ja tomēr pasūtītais dildo iesākumā liekas par lielu, pamēģini izmantot vairāk lubrikantu, kas ir paredzēts tavam vibratoram. Un nesasteidz pieredzi, ka šī ir pirmā reize.

Dažādu materiālu dildo radīs dažādas sajūtas. Tāpat arī dažādu formu un “papildus” punktiņu, līnijas, strīpiņas uz tā virsmas jutīsies atšķirīgi. Arī tas kā to izmanto mainīs tavas sajūtas. Vibratori ļauj izpaust savu radošumu! Ļaujies tam!

Vibrēt vai nevibrēt – tāds ir jautājums

Daži no vibratoriem nevibrē (neskatoties uz nosaukumu), bet tie, kas vibrē – ir sava pasaule. Nevibrējoši vibratori liek paļauties us savām sajūtam un dod priekšorcību, ka tie nekad nav izlādējušies un tiem nav jāmaina baterijas. No otras puses – vibrējošos var izmantot gan manuāli, gan tajos ieprogramētās “masāžas” funkcijas. Jāizvēlas tikai programma, kas šodien atbilst noskaņojumam…

Ar vien lielāku popularitāti ieguvuši zaķīši, kas vienlaicīgi vibrē un stimulē G puntku un klitoru. Ir vērts pamēģināt, taču brīdinam, ka iepatiksies.
Tehniskajiem ir pieejami vibratori ar tālvadības pulti. Ja vēlies izjūtas un pārsteidzošas sajūtas, tad iedod pulti savam partnerim un gaidi pārsteigumu savās sajūtās.

Izdari izvēli

Rakstā ir apskatīti daži aspekti, kas var tev palīdzēt izvēlēties sev vibratoru. Diemžel tikai izmēģinot tos varēsi pārliecināties par to, kas der tieši tev. Bet pirms beidzam rakstu un tu dodies iegādāties savu jaunāko vibratoru, ir vēl viens ieteikums – izlasi aprakstu un produkta komentārus internetā un sociālajā mēdijā, forumos un rakstos. Vienmērt atradīsies kāds, kam ir kas negatīvs sakāms, un būs arī apmaksāti raksti, taču ir vērts tos palasīt. Komentāros var atrast pārskatus, kas konkrētajā produktā ir labs un kas nav tik veiksmīgi izdevies.

Ceram, ka atradīsi savu(s) sapņu vibratoru(s)!